2017. nov 18.

UFO san

írta: pithecus
UFO san

Egy újabb érdekes probléma... Ezmiez???
Szemmel láthatóan Gipsz ügynök (Encis) és Kén hadnagy (Máj-ami-Csí) tanácstalanul, sőt önkormányzattalanul, megdöbbenve áll a földön kívüli tárgy előtt. Pedig nem is olyan nehéz, csak 83 gramm. És egyértelműen földön kívüli.
83.jpgNyilvánvalóan Gipsz egy kicsit szétszórt, Kén pedig meglehetősen merev. Pedig Gipsz ügynök tájékoztatta a nyomozás jelenlegi állásáról, azaz: "több dolgok vannak a földön és égen Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes". "Jethro! Tull-iheged te ezt a dolgot", volt erre Kén hadnagy véleménye. De a PIA (Pithecus Intelligence Agency) megoldotta a rejtélyt! Tudós szakértőik segítségével rájöttek, hogy nem érdemes feszegetni a dolgot. Elég széthúzni.
83_83.jpgÉs nehogy valaki megszóljon az egyoldalú törpraklap-használat miatt, a polkorrektség jegyében nézzük meg a másik oldalt is. Fenyőfán. Nem, nem lógva!!!
83_83_83.jpgVégeredményben meglapíthatjuk áll, hogy itten kéremszépen kelet és nyugat egyesüléséről van nagyba' szó. Nem arról, amikor Marcus Ricinus, a hajcsár megdugta Pitsi Sushihushi-t, hanem a gladiusz jellegű penge és a japáni szerelékelés (v.ö. Itsuka Kichiyuku tantója) házasságáról.

Szólj hozzá

EDC Kés