2018. nov 02.

Szíriusz

írta: pithecus
Szíriusz

Ha már valahol fölmerült - mint piás az Unicum reklámjában - a földönkívüli titkolózós
összeesküdözéses azannya hűbamme, lássuk a tényeket.

A Fekete Kés Társasága. A Föld igazi urai. Bárhogy titkolóznak, a PIA (Pithecus Intelligence Agency) segedelmével az igazi gazság nem titok többé, mindenki derül!
Az első Nagymester hatalmi jelvénye ami a földreszálláskor készült, a PTA Késmúzeum
tulajdonába került. E kés nélkül nem legitim Nagymester a Nagymester csak felkent. Már úgy értendő: a falra. Tehát most a PTA, a PIA hathatós támogatásával alapjaiban rengette meg a földönkívüliek hatalmát. És tudjuk hogy honnan jöttek!
szir_csil.JPGA penge anyaga az ősi, szíriuszról származó csodalével az un. malackólával feketített vasnemű. Előző, daliás életében sok cocát aprított, azóta megtöppedve bár, de törve nem, főnixelt. A markolatdíszek a szíriuszi lét bizonyítékai, az igaz történet tanúsítói. A hármas - ezt még csak ők tudják és a dogonok - csillagrendszer egyik tagja felrobbant, ezért a másik két csillag bolygólakóinak - mint a kuktafiúnak a krumplihalmon - pucolni kellett. A hosszú úton mind a dns-ük, mind önlényük, kilencszer becsavarodott. Megérkezvén a nyolc bolygó újhazájába azonnal szaporodni és sokasodni kezdtek és ezt nem is nagyon akarják abbahagyni. Ideje lenne cselekednünk, mert nagy baj lesz! A kés egyébként kiválóan megállja a helyét a dzsungelben is.
szir_dzs.JPGA markolat színe dokumentálja az első földi emberekkel, a dogonokkal történt találkozás emlékét. Anyaga egy szíriuszi madár, a repi burkolata, azaz a repitoll tartója. A magukkal hozott madarak szívesen ültek a földi diófákon diót csipegetve, így azok színe befogta a tollak tartóját. Elpékesztő véletlen egyezés.
Akkoriban egy Amma nevű szíriita vezette a ki/bevándorló társaságot és így ő lett az első Nagymester, ekkor készült a Kés . És a kés kőkeményen megállta a helyét az Atkapapa kősivatagban is.
szir_ko.JPGA szíriusziakat megemlíti a neves történelemíró, Tuthiphingész is a híres Kólikájában. Sőt III. (Szögletes) Buborék, szódavizigót király udvari fröccsöntője Badarka is leírja a történelmi műnek számító naplójában a Delíriumban, hogy nagyon gyíkok voltak. De még I. Spagócza király (a csomóirás és még egy csomó más dolog feltalálója) idejéből származó ősi dinka, ketchupa nyelven csomózott feljegyzést is találtak bizonyos idegenekről, lábcsomóban megjegyezve, hogy áldozás közben nagyon ragaszkodtak a bőrükhöz.
A kés teljes hossza 230 mm, ebből a penge 117 mm, vastagsága 2 mm, láthatóan feketeszén-acél.
Tulajdonképpen földi halandó nem is láthatná ezt a szent ereklyét. Aki mégis megpillantja, annak meg kell halnia! Előbb vagy utóbb.

forrás: Pithecus Nagy Világtörténelme (Pu65, Tranai, II. bővített kiadás)

Szólj hozzá

EDC Kés