2017. okt 17.

Klingon

írta: pithecus
Klingon

Bár szigorúan titkos, de mint már szó volt róla, a napokban tért haza az IdeYoda - egy yoghurt osztályú, téridőváltóval felszerelt - űrcirkáló az Authoshtashca és a Recamiere csillagkép irányából, ahol a PTA megbízásából az USP (Uncili, Smuncili és Puncili) hármas rendszerben végeztek felderítést. (Itt látható a téridőváltás pillanata, ami a kép közepén nem látszik, az az űrhajó)

Megtalálták a valaha élt legnagyobb törp, a klingon harcos és első császár, Kahless aranykardját! Sokáig azt hitték, hogy csak egy kardot készített, hajából fonta, lávába merítette, patakvízzel hűtötte. De kiderült, volt egy ünneplő aranykardja is, hajából fonta, Napba merítette, üstökösjéggel hűtötte.
Bár egy kisebb szakadár klingon csoport, az urináliusok szerint hajából fonta, lávába merítette, de a gleccserpatak kiszáradt, így hűtötte azzal ami kéznél volt... Ettől lett sárga...
De ez lényegtelen. Itt a bizonyíték, a sejtelmes csillagködbe burkolózó bath'let, a Becsület Kardja :

50_50.jpg
Sikerül megmenteni egy művészi alkotást is, ami bizonyíthatja hogy vannak közös gyökereink. Nekünk ráadásul vannak saját bunkó gyökereink is. De ez másik téma lenne.
Lássuk a művészetet, íme "Egy klingon a Paradicsomban" című műalkotás:

50.jpg
Persze nagy a kussolás a médiában, de hát tudjuk, "a hír az amit elhallgatnak, a többi reklám".
Az ismert világ tágul, ezt köztudjuk. De kevesen gondolnak bele, mivel jár ez. Nyilván régebben minden kisebb volt, ami mára nagyon nagy lett, mint például a butaság!
Azok a dolgok, amik egy-egy anomáliába keveredtek megőrizték törpvalójukat, és így felbecsülhetetlen értéket képeznek a tudománynak. És ez galaktikus méretekben is igaz.
A kutatás folytatódik...

háttérinfo forrás: PNV

Szólj hozzá

törp EDC Kés