2018. feb 04.

Rája

írta: pithecus
Rája

Késő wasteland kor... Amikor a legkisebb használható fém is érték...

A rája. Csak gondoltam rája. És így lett egy lopakodó skorpiórája, a pöttyös gyaluhal. Megvasulása előtt édesvízlakó lehetett, ezt kísérletileg is igazolhatjuk. Tegyünk két deci csapvízbe egy evőkanál kristálycukrot, ha belemerítjük a ráját láthatóan semmi baja sem lesz tőle. Ez abból is sejthető volt, hogy a kiridashit egy finn PTA levedző tag, dr.Hallja Menjeninnen (a Haista Vittu havilap főszerkesztője) ajándékozta a Késmúzeumnak, az ezer tó valamelyikéből.
26.jpgAz eszköz a balkezesek örök sírámát is kezeli. Univerzális darab, jobb és balkezesek is egyformán használhatják. Az automatikus átkapcsolás azonnal megtörténik, amikor átveszi a felhasználó a jobb kezéből a balba. Külön megváltás a kétbalkezeseknek.
26_26_26.jpgAz egész jós(z)ág teljes hossza 45 mm, szélessége 24 mm, max. vastagsága 7 mm, anyaga TSTM reszelőacél. Kis bőrszíjjal nyakba is akasztható decens EDC viselet. Ügyes hölgyeknek kedvenc boholytalanító ruhaborotvája, sőt műszempillavasalója is lehet.

Ez a példány nagyon kezes, a ragtapaszfelhasználás számértéke az esetében nulla volt. De ez még mind semmi, az égési sérülésekre való sprayt sem kellett keresni...
26_26.jpgAlkalmazása is felhasználóbarát. A kunkori farkát a hüvelyk- és a fuckyouujj közé fogva, a mutatóujjal a pöttyös buksiját megtámasztva, a legtöbb művelet könnyedén elvégezhető vele.

Szólj hozzá

EDC Kés