2022. jún 10.

TOP kulcskés.

írta: pithecus
TOP kulcskés.

 

A kulcskés invázió folytatódik. Nemrég újabb szenzációs darabbal bővült a PTA (Pithecus Tudományos Akadémia) Késmúzeum KUKI (Kulcskések Intézete) részlege.

kuki1.JPG                       
Ez a TOP kulcskés igazán univerzális. A penge méretének megfelelően bármit vág, nyes, farag, legyen az dísztök, virágkaró, margarin, (leánykori nevén hidrogénezett pálmaolaj) fokhagymás kalbász, vagy kőkeményre főzött tikmony.

kuki2.JPG                         
A holló csőrére mutató pengealak és a felborzolt nyaktollazat valószínűsíti a Mátyás király korából való származást. És ez lehetett a fehér holló névadója, ami a Fekete Serg címermadara volt. Persze a fekete sergű hadfiaknak kellett valami világos is.
A nyitott kés, elsősorban az ufológusok szerint egy fel-, vagy leszálló űrhajóra hasonlít, tehát bizonyíték az idegenek létezésére. Akik jöttek-láttak-elpucoltak, mert ők értelmes lényeket kerestek és csak ufológusokkal találkoztak.
De egyes renegát kutatók szerint a penge alakja viszont inkább a Falcatakely forsterae ősmadár csőrét mintázza, tehát vagy a madár frissebb, vagy az ember régebbi.

kuki3.JPG                        
Ez a darab is láthatóan EDC*, sőt CIA**, hiszen egy kulcskarikán feltűnés nélkül, vígan elhegyel a többi kulcs között és szükség esetén azonnal használatra nyitható.


* EDC - Every Day Carry
** CIA - Carry It Anywhere

Szólj hozzá