2017. okt 29.

Vega trancsír

írta: pithecus
Vega trancsír

motto: "Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a biotudatú vegetáriánusok." (ő.d.k.)

Mielőtt megszólnátok... Persze nemcsak az ősi, még szűk világegyetem törpkései találhatók a PTA-nál. Mint tanult olvtársaim tudják, Egykő Albert, a híres magyar fizikus relativitás-elmélete szerint "elméletileg minden relatív." Szóval van itt a maira tágult világ néhány kése is. Ezek némelyike kifejezetten luxuscikk. Mint a bemutatásra kerülő díszes trancsírozó, ami a vizeskezű Karotta óberhamburgerführer fegyvere volt valaha.
33.jpgAzokban az időkben répa a répának volt nyula... A híres chilei száguldó riporter, Mancoba Capaskod készítette ezt a világraszóló képet a rémtettekről, az áldozatai előtt pózoló RR-ről (Répák Réme). Az RR a Gasztronóm Köztársaság (Dél-Gasztronómia) zöldségaprítóinak, a hirhedt vegán légió harcosainak volt a fő fegyvere. A fotós látásmódja abban teljesedik ki, hogy láthatóan a "nyisz-nyisz-frász" a legkisebb répákat sem kerülte el.
33_33.jpgManapság is előfordul, hogy egyes helyeken elképesztő kegyetlenséggel nyúzzák, aprítják a zöldségeket. Ebből forradalom lesz. De csak lassan - éppen gyöngyözve - hogy ne legyen zavaros a leves.
33_33_33.jpgAki azt hiszi, hogy már minden borzalmat látott, az téved.Egy másik kép, amit feltehetően a méregzöld lázadókat felaprító aprító készített, egy Tartária-beli tömegsírt mutat. A képen látható, hogy van akiket különös kegyetlenséggel egy darabban dobtak a mártásba, van akiket pedig rettenetesen feldaraboltak...
33_33_33_33.jpgA feltárásban az MTF (Macskesztáni Tejfölszabadítási Front) harcosai - tejföl és füstölt lazac érintettség miatt - jelentős mértékben segédkeztek. A PTA köszönetét fejezi ki nekik.
Ezekért a rémtettekért valaki egyszer - pár száz év múlva - biztosan felelni fog! Hiszen a fenti képeket senki sem tagadhatja!

Szólj hozzá

EDC Kés