2018. feb 10.

Kardfog

írta: pithecus
Kardfog

Variációk... Pro prímó először... ;-) (Nyugi, jön még a: pro prímó másodszor, harmadszor, stb. X-D)
34_1.jpgAzért én maradok a természetes anyagoknál. Mily' kellemes dolog egy jó húsleves után, arabul megköszöngetve (böff, böfff) vizsgálgatni a csontokat, hogy miféle újrahasznosításuk lenne lehetséges.
Arról nem is beszélve, hogy a jövő évezrednek dolgozom, hadd lássák milyen magasröptű szerszámkészítő civilizáció voltunk...
34_34_1.jpgMerthogy találtak sokezeréves műanyagkéseket? Ugye hogy nem! Viszont csontot igen. Millió éveset is. Tehát ez a Ballistollal stabilizált kezes csontkés örökélet + két nap és üzenet a jövőnek. Ilyenekkel szálltak szembe őseink a kardfogú pöttyösegérrel.
És ők győztek!
34_34_34_1.jpgMarha, paua és disznó, akik az anyagokat adták. A PTA - CSOKI japán részlegének tagja, Kisama Kutabare san elmesélt visszaemlékezései alapján készített autentikus sámedlitervek szerint a kivitelező a Pithec Művek volt.
34_34_34_34_1.jpgA csontkés teljes hossza bőr nélkül 65 mm, legszélesebb része 31 mm, legnagyobb vastagsága 7 mm. A bőrfonat dr.Pithecusné dr.Gor Ila munkája, a japán-magyar testvériség jeleként ősmagyar makramé-alapú minta. A kritikákra a korábban megadott fog-fül viszonyszám jelentős megváltozásának valószínűsége vonatkozik.

Szólj hozzá

EDC Kés