2022. aug 01.

Heaven&Hell

írta: pithecus
Heaven&Hell

Egy rendkívül ritka csemege, egyfajta Heaven and Hell (H&H) kés. Állítólag a legkisebb H&H kés, bár erre most még nem fogadnék jelentősebb összegbe. A törpök - ha ezt meglátják - még jelentkezhetnek a Késmúzeumnál akár egy DH&DH késsel is.
Ez egy Mazikeen Jr. démonkés, alsó tagozatos démontanoncok számára. Még nem az igazi
nagyonagyongyilok, csak tanulják vele a késhasználatot és azok használják, akik még nem döntötték el melyik munkahelyet fogják később választani.

mazek1.JPG
Az ördögien fekete szénacél pengét ragyogóan kordában lehet tartani az angyalian marhafehér markolattal.     A duplagyűrűs vörös törpe csillagok az Univerzum egységét hivatottak jelképezni. A pengetőben pedig ott a Hétvezér pötty is.

mazek2.JPG
A mani- és/vagy pedikűrözött birkapacsker pengéjű (lambfoot) kés az Al- és Felvilág között félúton, a Földön készült, marharégen. A szakszerű autentikus restaurálást a Pithec Művek szakemberei, Ark Angéla és Belze Bubi végezték, teljes egyetértésben.

mazek3.JPG
És merthogy van, amikor a méret igenis számít, nézzük az adatokat. A penge vágóél-hossza 66,6 mm, pengevastagság 4 mm, a markolat 90 mm.
A kés a PTA Késmúzeum tulajdona, a használata pedig pont olyan lenne ha hagynák, mint bármelyik más, démonerő nélküli, azonos geometriával rendelkező késnek.

Szólj hozzá