2019. jan 13.

Böllér kiridashi

írta: pithecus
Böllér kiridashi

Noakkor vágjunk bele! (ősi böllér közmondás)

Nehogymár hiátust szenvedjünk kiridashiban. Íme egy - ahogy a művelt francia mondja - graboid box cutter. Vagyis todományoskodva egy Graboida raspolyicus var. kacoris P. Egy - a történelem homályába vesző - internacionálisan univerzális eszköz, egy ősi királyság, a tremorsbéli Kacor királyok emléke. Tuthiphingész híres Kólikájában leírta, hogy a Kacor királyok sorát I. avagy Szent Garfieldus nyitotta, akit még sokan kőkeményen követtek. Egyébként Szt. Garfieldusnak tulajdonítják az ősi bölcseletet: "Eszem, tehát vagyok".
71_1.jpgA kacor az ősi dravida népség eszköze, az ősmagyarok szomszédságából. Tőlünk tanulták. Merthogy az eszköz valódi dravida acélból készült, a' célból hogy mindenfélét vágjanak vele. (A maradék már megint előzi a fődarabot. :-)) Az alapanyag idejutásában valószínűleg komoly szerepe volt John Gold - The mustache c. ősrealista irodalmi művében kitűnően jellemzett északnyugat-indiai kóbor fémgyűjtőknek. Erre bizonyíték a Jel!
71_71.jpgPersze ez a jel Bananisthan-ban nem jelent semmit, Hindusthan Steel Kft ide vagy oda, még el kell vinni az eszközt az NKH-ba (Nemzeti Kacorvizsgáló Hivatal Kft.), hogy szemmelverjék, továbbá leadjuk a baksist.
A kiridashi dobozbontásban is jeleskedik. Egyik erőssége, teljesen ellenállhatatlan.
71_71_71.jpgDe magukénak spanyolviaszkolják a vinlandi ős-amerikkok, mint optimális szőlőmetsző, szüretelő, patafaragó és skalpoló célszerszámot. Ebben az elméletben csak az a hiba, hogy a fémeket sem ismerték, amíg Piás Erik (Erik Deliriumsson) vikingjeinél meg nem láttak. De igazándiból csak Galambos Kristóf, a nagy magyar tengerészt követő embereknél fogták fel a valót, a lót. Helyesebben lovat.
71_71_71_71.jpgA teljes hossza 125 mm, a vastagsága 6,5 mm, a max. szélessége 28 mm, az élhúr hossza 45 mm. A spirális, makramé stílusú bőrfonat, ami feldobja az egész kiridashit, itt ismét - mint korábban is - dr.Pithecusné dr.Gor Ila munkája. A kritikákra a korábban leírtak érvényesek. (az illetőnek több füle lesz, mint foga)

Mivel todományos ökörkörökben sincs megegyezés, így nehogy kihagyjuk a földönkívüli vonalat. Egyes, a lipótmezeikhez közelálló körök véleménye szerint ufókamintázmány. Mivel láthatóan csak alig négyszer csavarodik a kilencszeres dns becsavarodás helyett a bőr, tehát nem a Szíriuszról jöhetett az ötlet, csak innen a Centaurusról, valószínűen a szomszédból, a Proximáról.
71_71_71_71_71.jpgA képen -egyesek szerint - egyértelműen látható a minta földönkívüli származásának
valószínűsége. Mert a Földön ilyen állat, a graboid, nincs egy deka sem. Hiába próbálták velünk elhitetni néhány hamis dokumentumfilmmel, hogy a szürkék így meg úgy... Tiszta világösszeesküdözés.

Szólj hozzá

EDC Kés